Půjčování e-knih v knihovnách: výsledek vyhledávání

Stránka je optimalizována pro použití na počítačích. Na mobilních zařízeních se část obsahu nezobrazuje.

Vyhledávám… extra:publisher[er]=E-knihy jedou.

Bylo nalezeno 1315 titulů. Seřazeno podle normalizovaného hodnocení sestupně. Pokud si chcete některou z uvedených e-knih vypůjčit, klikněte na její název. Na další stránce naleznete odkazy do katalogů zapojených knihoven.

Lenka Kateřina Tetivová: Světlo a temno, velebte pána!. Klikněte pro více informací.

801. Světlo a temno, velebte pána!
Lenka Kateřina Tetivová

Nakladatel: E-knihy jedou
Rozsah: 235 stran
EAN: 9990001571634
Kategorie: Literatura faktu, učebnice • Společenské, humanitní vědy • Náboženství, teologie
Anotace: Autobiografický příběh o konverzi k víře, hledání duchovní cesty, zápasech s překážkami, nemocemi a krizemi, na němž by nebylo nic zvláštního, kdyby do něho nevstoupil známý katolický kněz a lékař Ladislav Kubíček, brutálně zavražděný 11. 9. 2004 na faře v Třebenicích u Litoměřic. Autorka prožila s jeho pomocí nečekané a podivuhodné duchovní, duševní i tělesné uzdravení. Příběh se odehrává na pozadí pestrých událostí v litoměřické diecézi v letech 2003–2010, kdy byl za podivných, dodnes nevysvětlených okolností odvolán biskup Pavel Posád, kterého věřící milovali.


Michal Barda: Udeř a uteč!. Klikněte pro více informací.

802. Udeř a uteč!
Michal Barda

Nakladatel: E-knihy jedou
Rozsah: 115 stran
EAN: 9990001576325
Kategorie: Literatura faktu, učebnice
Anotace: Jaké jsou mýty o sebeobraně a jaká je skutečnost? Přehledná příručka pro laiky, kteří se nevěnují žádnému bojovému umění, a přitom chtějí vědět, jak se ubránit v případě napadení. Dozvíte se, jak útočníci přemýšlejí a pracují, jak je poznat, jak účinně chránit sebe i další osobu, jak zabezpečit dům, jak se ubránit útoku psa, či jak účinně pomoci oběti napadení – a především to, jak se nebezpečným situacím vyhnout. Jiné publikace ukazují, jak bojovat; tato vám ukáže, jak to nepotřebovat!


Jan Kšanda: Zrada ve Faranoru. Klikněte pro více informací.

803. Zrada ve Faranoru
Jan Kšanda

Nakladatel: E-knihy jedou
Rozsah: 214 stran
EAN: 9990001739065
Kategorie: Fantasy, sci-fi • Gamebooky
Anotace: Právě ses vrátil domů z úspěšné výpravy, ale namísto vděku se dočkáš obvinění z vraždy korunního prince. Tví nepřátelé chystají svržení současného krále. K tomu potřebují pomoc několika vlivných lidí hlavního města, proto jim rozešlou spiklenecké dopisy s žádostí o podporu. Jen nalezení těchto dopisů tě může zachránit před katovou oprátkou. V tvých stopách jdou nejen najatí zabijáci, ale nakonec se staneš trnem v oku i samotného hadího boha Setha. Čeká vás fantasy gamebook, který se svým propracovaným herním systémem přibližuje populárním počítačovým RPG hrám.


Anna Šuláková: Každý má rád Julii. Klikněte pro více informací.

804. Každý má rád Julii
Anna Šuláková

Nakladatel: E-knihy jedou
Rozsah: 260 stran
EAN: 9990001735432
Kategorie: Thrillery, horory • Thrillery
Anotace: Julii se na cestě po Evropě něco stalo. Po návratu trpí depresemi a sklony k sebepoškozování, které jsou důsledkem jejího nespoutaného nočního života, o němž se za žádných okolností nesmí dozvědět nikdo z rodiny a blízkého okolí. Mladá dívka tak balancuje na ostří nože a snaží se neprozradit svá tajemství, což se stává stále obtížnější, jakmile se začne její příběh proplétat se starým známým z cest, s nímž má nevyřešenou minulost, a cizincem, který po nocích v opuštěném domě osaměle hraje na trubku.


Jaroslav Čech: Odhalujeme tajemství pravé lásky. Klikněte pro více informací.

805. Odhalujeme tajemství pravé lásky
Jaroslav Čech

Nakladatel: E-knihy jedou
Rozsah: 111 stran
EAN: 9990001733247
Kategorie: Literatura faktu, učebnice
Anotace: Partnerská obličejová podoba zaujala autora už ve škole jako čtrnáctiletého kluka. Hned na počátku viděl její roli jinak než ostatní odborníci, dokonce až tak, že je klíčem odemykajícím podstatu pravé lásky. Knížka je druhým, pozměněným vydáním publikace z roku 2002, doplněným dvěma "odbočujícími" kapitolami, kde na jiných tématech ukazuje, že skutečnost bývá často jiná než médii generované konformní názory, čímž předjímá pojetí toho hlavního v dalších kapitolách.


Tomáš Benda: Gabrielek. Klikněte pro více informací.

806. Gabrielek
Tomáš Benda

Nakladatel: E-knihy jedou
Rozsah: 300 stran
EAN: 9990001623630
Kategorie: Fantasy, sci-fi
Anotace: Je možné prožít skutečné dobrodružství? Jako malý ustrašený chlapec s andělsky čistým srdcem prožít dobrodružství, kterému nikdo nikdy neuvěří. I přesto si to prožít na vlastní kůži do morku kostí. Prožít vše co zocelí poutníkovu mysl. Děsivý strach, štiplavý chlad, hlad a bolest. Ale i nekončící údiv nad nemožným, které hlava nepobere a je přístupné pouze srdcem. Na konci dne usnout vysílením s hlavou opřenou o sedlo a přikrytý medvědí kůží. Bez tušení jestli příští den přinese úspěch mise nebo smrt v pařátech čehosi nepoznaného co vyskočí ze tmy. Získat nové přátele, které běžný smrtelník nemá šanci potkat, natož pak býti jimi doprovázen na…


Kreácia Kratochvílna: Žlté ľalie. Klikněte pro více informací.

807. Žlté ľalie
Kreácia Kratochvílna

Nakladatel: E-knihy jedou
Rozsah: 216 stran
EAN: 9990001742485
Kategorie: Krimi, detektivky
Anotace: Vody madenovského spoločenského života rozbúri prekvapivý zväzok nesúrodej dvojice. Oveľa väčšie prekvapenia však čakajú na členov Enigmy, keď krátko po zásnubách vyšetrujú zmiznutie mladého páru. Zdanlivo jednoduchá úloha sa každým dňom viac zamotáva, až kým sa úplne nezmaže hranica medzi únoscom a obeťou. Kto je v tejto hre mačka a kto myš? Enigma musí rozmotať klbko záhad, zatiaľ čo bojuje s vlastnými démonmi. Nový hráč na scéne im pripomenie udalosti spred roka, na ktoré by niektorí najradšej zabudli. Tento prípad však bude mať pre Enigmu ďalekosiahlejšie následky.


Martin Koláček: Bagr. Klikněte pro více informací.

808. Bagr
Martin Koláček

Nakladatel: E-knihy jedou
Rozsah: 140 stran
EAN: 9990001568566
Kategorie: Zájmy a koníčky • Anekdoty, satira
Anotace: Sci-fi komedie BAGR se odehrává v post-apokalyptickém světě plném mutantů, obřích masožravých rostlin, burzovních makléřů a další lidožravé havěti. Hlavním hrdinou je mladý mutant s poruchou nepříjmu potravy, jehož právě čeká první den ve škole. Stojí před ním úkol doslova nadlidský: Nikoho nesežrat. „Bagr: příběh mutanta“ je volným pokračováním autorovy úspěšné knihy „Grunt RX-10“. V „Bagrovi“ Martin Koláček opět popouští uzdu své fantazii a promýšlí scény do těch nejbláznivějších detailů, od každodenních interakcí lidožravého mutanta se svými pubertálními spolužáky, přes skladbu učiva v postapokalyptické škole, až po terapeutickou skupinu…


Dalibor Kučera: Dům soumraku II.. Klikněte pro více informací.

809. Dům soumraku II.
Dalibor Kučera

Nakladatel: E-knihy jedou
Rozsah: 500 stran
EAN: 9990001734886
Kategorie: Thrillery, horory • Thrillery
Anotace: Osiřelí sourozenci Patrik a Hana Markysovi prožívají své lásky a starosti běžných dnů do chvíle, kdy beze stopy zmizí jedna ze studentek v jejich domě. Při pátrání po jejím osudu narazí na podivný příběh, jehož kořeny sahají do dávné minulosti. Když se ze zvědavosti pustí po jeho stopách, vkročí tak nevědomky na cestu, odkud už není návratu. Ve Městě mezitím den ze dne sílí moc Stráží zdraví a štěstí. Druhý díl strhujícího thrilleru, který vás nenechá vydechnout.


Petr Scheuer: FOTBAL, TO JE (divná) HRA. Klikněte pro více informací.

810. FOTBAL, TO JE (divná) HRA
Petr Scheuer

Nakladatel: E-knihy jedou
Rozsah: 150 stran
EAN: 9990001731830
Kategorie: Dětská literatura • Beletrie pro děti
Anotace: Na světě je spousta světů. Ten můj, ten tvůj, ten rodičovský, ten dětský, svůj mají i učitelky nebo popeláři - a i když jsou ty světy v jednom společném, jsou každý jiný. I kluci mají svůj ujetý svět a holky zase jiný, ještě víc praštěný. Ale... občas, někdy se to tak přihodí, že se z ničeho nic navzdory jejich příšernosti začnete o jiné světy tak nějak jakoby trošku zajímat...


  

  

801 – 810 / 1315

 

[ Hlavní strana | Kontakt ]