Půjčování e-knih v knihovnách: výsledek vyhledávání

Stránka je optimalizována pro použití na počítačích. Na mobilních zařízeních se část obsahu nezobrazuje.

Vyhledávám… extra:publisher[er]=E-knihy hned.

Bylo nalezeno 148 titulů. Seřazeno podle normalizovaného hodnocení sestupně. Pokud si chcete některou z uvedených e-knih vypůjčit, klikněte na její název. Na další stránce naleznete odkazy do katalogů zapojených knihoven.

Magdalena Čevelová: Marketing bez reklamy. Klikněte pro více informací.

121. Marketing bez reklamy
Magdalena Čevelová

Nakladatel: E-knihy hned
Rozsah: 91 stran
EAN: 9990001750206
Kategorie: Literatura faktu, učebnice • Ekonomie, business, management • Reklama, marketing, obchod
Anotace: Chcete mít dostatek zakázek, a přitom neutratit ani korunu za reklamu? Jste-li živnostník, nezávislý profesionál nebo malá firma, je to docela dobře možné. Kniha Marketing bez reklamy vám představí 10 postupů, které mohou být pro vaše podnikání dokonce účinnější než placená inzerce, a krok za krokem vás provede jejich používáním.
K vypůjčení do: 31.12.2069


Josef Gust: Hra na boha. Klikněte pro více informací.

122. Hra na boha
Josef Gust

Nakladatel: E-knihy hned
Rozsah: 528 stran
EAN: 9990001752538
Kategorie: Česká a světová literatura • Česká literatura
Anotace: Příběh Karla Wachtla zachycuje jednoduchým způsobem jeden z mnoha lidských životů od raného dětství, přes studentská léta až k věku blížící se koncovce …sát. Čtenář postupně propluje od roku 1975 do roku 2015. Dětskou zvědavost a fantazii hlavního hrdiny vyplívajícího z rodového tajemství vystřídá později účinkování ve vlastní vytvořené hře, která mu dává právo rozhodovat o životě a smrti nad některými jedinci. Překážky přináší sám život, i když Karel Wachtl to považuje za dílo někoho jiného. Poslední část nezvyklé hry ho zavede na Ukrajinu, kde jak doufá, hru po mnoha letech podle stanovených pravidel dohraje. Všechno je ale jinak. V příběhu důležitou…


Jiřina Čermáková: Mlýn času. Klikněte pro více informací.

123. Mlýn času
Jiřina Čermáková

Nakladatel: E-knihy hned
Rozsah: 363 stran
EAN: 9990001768348
Kategorie: Česká a světová literatura • Společenské romány
Anotace: Sára žije v krásném domě s nádhernou zahradou a její muž je majitel prosperující tiskárny. Mohla by být šťastná, ale ona se cítí svázaná a zavřená ve zlaté kleci. Změna je už blízko, přichází s tajemnou knihou, kterou náhodou objeví v knihovně jejich domu. Na útěku za svobodou prochází poznáním a to nejen toho, co je skutečným štěstím pro ni, ale i příběhem ženy, kterou nikdy nepotkala a přesto je spojuje zvláštní pouto. Sára musí mnohé pochopit, aby našla cestu sama k sobě.
K vypůjčení do: 31.12.2069


Karel Václav Kupka: Náhoda. Klikněte pro více informací.

124. Náhoda
Karel Václav Kupka

Nakladatel: E-knihy hned
Rozsah: 202 stran
EAN: 9990001768331
Kategorie: Česká a světová literatura • Společenské romány
Anotace: Příběh románu začíná v dubnu 1945, kdy spojenecká vojska zaútočila na zbytky ustupující německé armády v okolí Ostravy. Zejména útokem ze vzduchu se spojenci snažili zlomit odpor německé armády, která se opevnila na vršku Padařov nad obcí Háj ve Slezsku. Na tomto strategickém místě byl ve třicátých letech minulého století vybudován mohutný komplex podzemního opevnění, který měl od severu chránit území mezi Jeseníky a Beskydy, které je také nazýváno Moravskou branou. Celá linie opevnění se táhla podél severní hranice Moravy od Bohumína, až po Kralický Sněžník. Tolik na úvod z historických pramenů. Samotný příběh začíná až teď. Pevnost nad obcí Háj ve Slezsku, byla…
K vypůjčení do: 31.12.2069


Václav Klein: Scestné příhody z cest. Klikněte pro více informací.

125. Scestné příhody z cest
Václav Klein

Nakladatel: E-knihy hned
Rozsah: 300 stran
EAN: 9990001629625
Kategorie: Zájmy a koníčky • Cestování, cestopisy, průvodci
Anotace: Ve svém díle SCESTNÉ PŘÍHODY Z CEST uveřejňuje autor sebrané střípky z toulek po světě, na které se sám, s rodinou, nebo přáteli vydal, a prokládá je historkami natolik zábavnými, že by nejednoho misantropa donutily k přehodnocení svého duševního stavu. Historky jsou navíc mnohdy až k neuvěření, takže si čtenář dlouho nebude lámat hlavu s tím, proč je v názvu ono obligátní slůvko „Scestné“.


Salma Blanco: Nepohádky. Klikněte pro více informací.

126. Nepohádky
Salma Blanco

Nakladatel: E-knihy hned
Rozsah: 83 stran
EAN: 9990001752255
Kategorie: Zájmy a koníčky • Anekdoty, satira
Anotace: Pohádky nepohádky, se slovíčky malé hrátky. Sbírka krátkých i delších pohádek o nepohádkových tématech pro velké, větší a věčné děti. Lehké čtení pro pobavení, poučení, zamyšlení nebo prostě jenom tak. Ze života, o životě a o pohádkách. Chcete vědět, jak to dopadlo se silnicí, která marně čekala na dotace z EU? Nebo jestli se dá napsat pohádka o prostitutce či úchylovi? A jak to bylo doopravdy s Popelkou? Potom čtěte naše Nepohádky!
K vypůjčení do: 31.12.2069


Radka Strejciusová: Lovec Andrea - Královská krev. Klikněte pro více informací.

127. Lovec Andrea - Královská krev
Radka Strejciusová

Nakladatel: E-knihy hned
Rozsah: 476 stran
EAN: 9990001752200
Kategorie: Fantasy, sci-fi • Fantasy
Anotace: Při nočním honu na svou osobu se Andrea rozhodne, že svou kůži vlkodlakům, ani upírům nedá lacino. Ale nepřežila by bez pomoci někoho dalšího. V jediné chvíli se její zaběhlý život nočního Lovce převrací naruby a nabírá rychlost i směr úplně jinou cestou, než předpokládala. K tomu s překvapením zjišťuje, že nevládne jen ostrému meči a pistoli se stříbrnými kulkami, ale také magii. Plány se mění a Andrea se vydává do přímého boje, který má zastavit vraždy dalších jí podobných – dědiců Staré krve. Naštěstí na to není sama….
K vypůjčení do: 31.12.2069


Tomáš Zářecký: Krysí requiem. Klikněte pro více informací.

128. Krysí requiem
Tomáš Zářecký

Nakladatel: E-knihy hned
Rozsah: 637 stran
EAN: 9990001752187
Kategorie: Česká a světová literatura • Válečné romány
Anotace: Druhá světová válka. Běsnění nacistického režimu. Předválečný podnikatel židovského původu Stanislav Plodiewski přežije genocidu svého lidu. Na tichomořském souostroví založí komunitu lidí, kteří se navždy zřeknou válek, zla a násilí. Projekt Edenie. Malé společenství se ale za půl století rozroste v suverénní bohatý stát, který se stane synonymem prosperity, míru a blahobytu v rozbouřeném jednadvacátém století. Jenže je skutečně všechno tak ideální? Je minulost mrtvá? Novináři Davidu Kvapilovi se dostane do rukou důkaz, že Edenie má i svou odvrácenou, temnou tvář….
K vypůjčení do: 31.12.2069


Jaroslav Smola: Malé sci-fi povídky. Klikněte pro více informací.

129. Malé sci-fi povídky
Jaroslav Smola

Nakladatel: E-knihy hned
Rozsah: 166 stran
EAN: 9788087749111
Kategorie: Fantasy, sci-fi • Sci-fi
Anotace: Tato sbírka sci-fi povídek vznikala v průběhu několika let, ale přesto se všemi povídkami prolíná otázka lidského vnímání reality, vzniku a rozvoje civilizace. Děj některých povídek je zasazen do historicky známých období a to přináší otázku, zda se to opravdu mohlo stát? Jiné povídky jsou rámovány místopisem autorova rodného kraje a proto čtenáři znalého jižního Plzeňska mohou být některé názvy známé.
K vypůjčení do: 31.12.2049


Jan Žák: Vynálezy. Klikněte pro více informací.

130. Vynálezy
Jan Žák

Nakladatel: E-knihy hned
Rozsah: 176 stran
EAN: 9990001752194
Kategorie: Literatura faktu, učebnice • Technické obory
Anotace: Víte, že některé druhy rakoviny jsou přenosné prostřednictvím virů? Nebo že v Čechách můžete na jednu rozhlednu vyjet autem? Varoval vás někdo, že při pití přímo z plechovky se můžete nakazit smrtelnou leptospirózou? Podrobnosti se dozvíte ve čtvrté knížce Jana Žáka, který ukazuje, že člověk může za svůj život vytvořit něco pro celou společnost, a přitom zároveň přinést radost a uspokojení i sobě. Jednou z možností jsou malé vynálezy, které postrčí vývoj kupředu alespoň o kousek. Vynález nemusí být zrovna světoborný, stačí malý nápad, který potěší. Tato kníha osloví technicky založené jedince, kteří mají chuť něco vytvořit, a inspiruje vás, jak vést…
K vypůjčení do: 31.12.2069


  

  

121 – 130 / 148

 

[ Hlavní strana | Kontakt ]