Půjčování e-knih v knihovnách

| Hlavní stránka | Registrace | Ankety | Hledání | Statistika |
Podpora uživatelů Půjčování e-knih v knihovnách / Podpora uživatelů /  

Chybné načítání nových knih

Autor Zizala123
Člen
#1 | Zasláno: 19 Úno 2025 18:54  
Dobrý den, není v načítání knih nějaká chyba? Přijde mi, že teď vychází dost nových knih, ale zde mezi novinkami za poslední týdny nic moc není. Zkoušela jsem vyhledat třeba knihu Věčný král od Fragmentu — zde není k dohledání, ale v knihovně už ji nějakou dobu mají dostupnou jako elektronickou výpůjčku...

Autor Admin

Administrátor
#2 | Zasláno: 19 Úno 2025 20:46  
Dobrý den,

velmi děkuji za upozornění.

Aby aktualizace databáze na těchto stránkách fungovala dobře, je potřeba:

• aby se nové tituly objevovaly v knihovnách (s katalogem Tritius)
  • aby stránky s detailem určité e-knihy v knihovních katalozích obsahovaly funkční odkaz na web Palmknih s detailem téže e-knihy

(Část informací získávám z knihoven, část z Palmknih, pro aktualizaci potřebuji obojí.)

V tuto chvíli zřejmě existuje určitá podmnožina e-knih (zhruba přesně 358), pro které druhý bod neplatí. Můžete si to zkusit i ve vaší knihovně, viz obrázky.

Chybu jsem nahlásil (do jedné z postižených knihoven), předpokládám, že to ve spolupráci s dodavatelem katalogu v dohledné době vyřeší.

Zdánlivě funkční odkaz…
Zdánlivě funkční odkaz…
…je ve skutečnosti nefunkční.
…je ve skutečnosti nefunkční.

Autor Zizala123
Člen
#3 | Zasláno: 20 Úno 2025 07:53  
Super, děkuji za vaši péči, co této stránce věnujete 🙂

Podpora uživatelů Půjčování e-knih v knihovnách / Podpora uživatelů /
 Chybné načítání nových knih

Vaše reakce Klikněte na tuto ikonu, pokud se chcete přesunout na původní zprávu

?
Můžete použít jen přezdívku bez hesla, pokud neexistuje registrovaný člen s uvedeným jménem. Případně můžete nechat obě pole prázdná. Pokud jste registrovaný uživatel diskusního fóra, můžete se z této stránky pouze přihlásit bez zaslání příspěvku, nebo se přihlásit a současně zaslat příspěvek.

Půjčování e-knih v knihovnách Powered by PHP Forum Software miniBB ®

⇑