Zizala123:
moc bych ocenila, kdyby zde byly zahrnuty i audioknihy, které se také dají přes Palmknihy někde půjčovat. Počet vypůjčitelných audioknih se postupně rozrůstá, ale vůbec nevím, kde zjistit, co bylo do audiovýpůjček nově přidáno. Procházet každou chvíli celý seznam audioknih, jestli nepřibylo něco nového zajímavého, už začíná být vzhledem k množství neúnosné.
Aktuální seznam audioknih nově naleznete na adrese
audio.pujcovani-eknih.cz.
Žel nemám k dispozici informace o zahájení půjčování již nabízených titulů. Jediné, co se mi v knihovním
online katalogu hodilo, je rok vydání, který jsem také použil — pokud byla podle údajů v knihovně konkrétní audiokniha vydaná v roce 2022, seznam předstírá/předpokládá, že se půjčuje od 31.12.2022. Ale nevím, co se půjčovalo od února a co od září, takže seznam to také neví a řazení starších titulů je pouze přibližné.
Pořádně to začne fungovat až ode dneška. 04.10.2024 bylo "nových" všech 1400+ titulů, při kontrole 05.10.2024 se v nabídce nově objevila audiokniha
Černočerné srdce od J. K. Rowlingové a tak se zařadila na začátek. Automatické kontroly/aktualizace budou probíhat dvakrát týdně, v úterý a v pátek večer.
Jsem si vědomý jedné systémové chyby — pokud existuje k určité "papírové knize" několik variant audioknihy, v seznamu se objeví jenom jedna z nich. Problém se v současné době týká 7 audioknih (0,5 % z celkového počtu), které v seznamu chybí.
Tak snad to bude lepší než nic.