Půjčování e-knih v knihovnách

| Hlavní stránka | Registrace | Ankety | Hledání | Statistika |
Podpora uživatelů Půjčování e-knih v knihovnách / Podpora uživatelů /  

Pocketbook a Palmknihy

Autor martina28
Člen
#1 | Zasláno: 5 Srp 2024 19:07  
Dobrý den,
někde jsem viděla reklamu na Pocketbook, že má v sobě instalovanou aplikaci Palmknihy... už nevím, jestli tam bylo, že pro stahování zakoupených nebo i pro e-výpůjčky... samozřejmě to teď nikde najít nemůžu a už si říkám, že jsem to snad viděla ve snu. Každopádně třeba verze InkPad EO by měla mít android, takže čistě teoreticky by tam aplikace již měla jít stáhnout i tak. Tuším, že by to měla být ona, ale je hrozně drahá a testovat se mi to nechce. Nejsou v tomhle směru nějaké novinky? Na stránkách palmknih se stále píše, že pocketbook nee... S androidem jsem našla i verzi InkPad X Pro.
Koupila jsem si základnější verzi a přemýšlím ji tedy vyměnit za něco, co s výpůjčkami bude umět fungovat, bude mít podsvícený displej a chvilku to vydrží s ohledem na cenu.
Díky

Autor Admin

Administrátor
#2 | Zasláno: 5 Srp 2024 20:51  
Dobrý den,

přikláněl bych se k variantě, že se vám to zdálo . Aplikace Palmknihy opravdu existuje pouze pro Android a iOS, takže bude v současné době fungovat jen na těch dvou modelech s Androidem, které zmiňujete.

S Palmknihami chodím několikrát do roka na pivo, o případných novinkách bych se pravděpodobně dozvěděl, ale nemám žádné informace, že by se v dohledné době v tomhle ohledu mělo něco změnit.

Před nákupem čtečky za 15 tisíc jenom kvůli půjčování e-knih v knihovnách je taky na místě vzít v úvahu technický stav aplikace – průměrnou známku 1,4 na Google Play nemá náhodou a není racionální důvod očekávat, že chování, které uživatele trápí na telefonu, bude na libovolné čtečce lepší.

Abyste případně nebyla příliš zklamaná, doporučil bych si najít ještě nějakou doplňkovou záminku pro pořízení podobného zařízení.

Moje osobní zkušenost je taková, že jednu 10" e-inkovou čtečku s Androidem a nasvícením mám (Onyx Boox Note Pro), ale víc než jako čtečku ji nakonec používám jako zápisník a možná právě proto jsem s ní maximálně spokojený, funguje bez problémů už víc než 5 let a i díky tomu mi přijde, že to nebyly "vyhozené peníze". Ale každý je jiný a musí si to posoudit sám.

Autor martina28
Člen
#3 | Zasláno: 6 Srp 2024 08:20  
Admin
Díky za reakci
Já mám aktuálně čtečku malou, jenom 6" a stačí mi to, je to lehké, kompaktní... velkou jsem záměrně nechtěla. Na ty doplňkové funkce jsem koukala, možnost poznámek do textu, možná bych využila v práci... ale zas jak často... jak se znám, tak max při prvotním pocitu, že tedy tomu musím dát důvod... A ano, včera jsem se lehce trápila s aplikací i na telefonu, ikdyž asi to bylo spíš mojí neznalostí, ale uživatelsky není úplně vymazlená.
Moc děkuju, rozmyslím.

Autor martina28
Člen
#4 | Zasláno: 15 Srp 2024 12:32  
Hezký den,
tak už jsem na to přišla, kde jsem to video viděla Bylo to na instagramu Palmknih, ve výběrech... a je to opravdu ta nejdražší čtečka do Pocketbook. Já asi zatím zkusím Onyx, takový kompromis a uvidím.
Díky a hezký den

Podpora uživatelů Půjčování e-knih v knihovnách / Podpora uživatelů /
 Pocketbook a Palmknihy

Vaše reakce Klikněte na tuto ikonu, pokud se chcete přesunout na původní zprávu

?
Můžete použít jen přezdívku bez hesla, pokud neexistuje registrovaný člen s uvedeným jménem. Případně můžete nechat obě pole prázdná. Pokud jste registrovaný uživatel diskusního fóra, můžete se z této stránky pouze přihlásit bez zaslání příspěvku, nebo se přihlásit a současně zaslat příspěvek.

Půjčování e-knih v knihovnách Powered by PHP Forum Software miniBB ®

⇑