Půjčování e-knih v knihovnách

| Hlavní stránka | Registrace | Ankety | Hledání | Statistika |
Podpora uživatelů Půjčování e-knih v knihovnách / Podpora uživatelů /  

Seznam/mapa knihoven nabízejících eVýpůjčky

Autor krott
Člen
#1 | Zasláno: 8 Dub 2024 18:09  
V nabídce knihoven na mapě chybí pobočka v naší obci — v Davli. Složitě jsem se registroval až v Hradišťku.

Autor Admin

Administrátor
#2 | Zasláno: 9 Dub 2024 06:55  
krott:
V nabídce knihoven na mapě chybí pobočka v naší obci — v Davli. Složitě jsem se registroval až v Hradišťku.
Toto nebylo nutné. Pokud určitá knihovna půjčování e-knih (eVýpůjčky) nabízí, je možné si v ní e-knihy půjčovat a nemusí být na mapě. Je to zmíněné v místním návodu.

Mapu udržuje ručně člověk z Palmknih (jednou za čas do ní zpětně doplní knihovny, které se do eVýpůjček nově zapojily) a slouží spíše k "marketingovým" účelům, na samotný systémový systém není nijak navázaná.

Pokud knihovně nevadí čtenáři odjinud, je vše OK. Jenom se Vaše půjčování bude financovat z jiného obecního rozpočtu. Ale nad to jsou knihovny zpravidla povznesené, pokud to nepřesáhne přiměřenou mez.

Každopádně děkuji za upozornění, do své databáze jsem si knihovnu v Davli přidal (aby se v detailu jednotlivých titulů uváděla v seznamu Vyhledat e-knihu v knihovně apod.). Palmknihám dám vědět, aby si knihovnu doplnili do mapy.

Návod k půjčování e-knih
Návod k půjčování e-knih
Odkazy do knihoven
Odkazy do knihoven

Podpora uživatelů Půjčování e-knih v knihovnách / Podpora uživatelů /
 Seznam/mapa knihoven nabízejících eVýpůjčky

Vaše reakce Klikněte na tuto ikonu, pokud se chcete přesunout na původní zprávu

?
Můžete použít jen přezdívku bez hesla, pokud neexistuje registrovaný člen s uvedeným jménem. Případně můžete nechat obě pole prázdná. Pokud jste registrovaný uživatel diskusního fóra, můžete se z této stránky pouze přihlásit bez zaslání příspěvku, nebo se přihlásit a současně zaslat příspěvek.

Půjčování e-knih v knihovnách Powered by PHP Forum Software miniBB ®

⇑