Dobrý den,
dovolil jsem si váš dotaz pro pořádek přesunout do samostatného vlákna.
Palmknihy se vám určitě ozvou. Problémy s aplikací je trápí stejně jako vás a na dobrých vztazích se zákazníky jim záleží. Pouze nějak nedokážou? pochopit, že se může
někdo živit tvorbou mobilních aplikací na míru a vytvářet takovéto výtvory a že by měli aplikaci zahodit a začít znovu s jiným dodavatelem. Nebo to možná chápou v Palmknihách, ale nechápe to někdo v Albatros Media, kdo Palmknihám definuje rozpočtový rámec. Ale to je jen takové nekonstruktivní postesknutí.
Na vašem místě bych mezitím vyzkoušel ještě starou aplikaci
eReading. Sice jí byla zhruba před rokem a půl ukončena podpora, ale stále se dá stáhnout z Google Play a stále je použitelná.
Minimálně tedy na starších čtečkách. Sám vlastním
Onyx Book Note Pro (první verzi, s Androidem 9), aplikaci eReading na ní používám dodnes a ještě včera jsem si do ní stáhl nově vypůjčenou e-knihu. Jediný problém spočívá v tom, že při pokusu o stažení e-knihy v posledních měsících pravidelně nastává chyba "Došlo k chybě při komunikaci". Je potřeba to zkusit znovu (znovu kliknout na obálku, načež znovu dojde k chybě, ještě jednou kliknout, opět dojde k chybě, a tak pořád dokola, zpravidla třikrát až pětkrát po sobě a nakonec se e-kniha stáhne).
Jenom si nejsem jistý, jestli aplikace eReading funguje i na čtečkách s novějším Androidem, na Poke 5 asi máte Android 11. To nemám možnost vyzkoušet.
A jestli to není tajné, zeptal bych se ještě o jaký titul se jedná a ze zvědavosti bych si ho zkusil vypůjčit rovněž (zajímá mě, jestli se konkrétně tento problém týká konkrétního titulu, konkrétního uživatele nebo kombinace titulu a uživatele). Nepamatuji se, že by se mi to někdy stalo, ale spíš jsem měl jenom kliku. V hodnocení aplikace na Google Play někteří uživatelé přesně tuhle situaci popisují, resp. nad ní láteří a udělují aplikaci jednu hvězdičku.