Půjčování e-knih v knihovnách

| Hlavní stránka | Registrace | Ankety | Hledání | Statistika |

Podpora uživatelů Půjčování e-knih v knihovnách / Podpora uživatelů /  

Registrace

Autor Tom_Nec
Člen
#1 | Zasláno: 27 Čvc 2022 17:53  
Pouze malý přípodotek: dnes jsem se v souvislosti s neúspěšným vyhledávání určitého titulu v jihlavské knihovně (používá Tritius) narazil na Vaše stránky. S chutí jsem si je přečetl a hned se zaregistroval. A k tomu směřuje má poznámka, heslo jenž mi generovala iPadí klíčenka nelze použít! Zkusil jsem x pokusů a pak mne napadlo si přečíst nepovolené znaky a ejhle je tam pomlčka! , kterou klíčenka běžně používá pro oddělení skupin znaků. A tak jsem musel vytvořit heslo vlastní, které jsem samozřejmě ihned zapomněl.
A pokud mohu, ještě bych se rád krátce vyjádřil k cenám eknih: jsou absurdní! Vím, že pláču na špatném hrobě, ale kdyby cena byla úměrná nákladům (žádný papír ani tisk ani distribuce ani sklad ani prodejny ani prodavačky ani neprodané výtisky) byla by přístupná téměř všem! Nemusely by se řešit výpůjčky ani pirátství! Takhle to časem půjde do kopru jako v muzice!
Toť vše. A zdravím

Autor Admin

Administrátor
#2 | Zasláno: 27 Čvc 2022 21:36  
Tom_Nec:
A k tomu směřuje má poznámka, heslo jenž mi generovala iPadí klíčenka nelze použít! Zkusil jsem x pokusů a pak mne napadlo si přečíst nepovolené znaky a ejhle je tam pomlčka! , kterou klíčenka běžně používá pro oddělení skupin znaků. A tak jsem musel vytvořit heslo vlastní, které jsem samozřejmě ihned zapomněl.
Upravil jsem příslušný skript, aby akceptoval i hesla s pomlčkami.

Tom_Nec:
A pokud mohu, ještě bych se rád krátce vyjádřil k cenám eknih: jsou absurdní!
Tohle je opravdu off-topic (ve vztahu k půjčování e-knih v knihovnách), navíc už je téma vyčerpané, omílá se ve všemožných diskusích spoustu let, pořád dokola to samé. Pokud se vám nelíbí cena konkrétní e-knihy, zkuste kontaktovat konkrétního nakladatele (který cenu svých produktů určuje), jestli vám k tomu bude ochotný něco říct. V tomto diskusním fóru ceny e-knih laskavě nerozebírejte.

Autor Tom_Nec
Člen
#3 | Zasláno: 28 Čvc 2022 08:02  
Děkuji za vaši rychlou reakci, divím se jen, že si nestěžoval někdo dříve, asi se hesla neřeší
Za mé postesknutí ohledně cen eknih se omlouvám, netušil jsem, že to bude až tak vadit.
Jinak opakuji, že se mi váš web líbí a nesmírně si vážím vaši obrovské a nezištné práce. Pokud to vydržíte, rád se sem občas mrknu. Držím palce a zdravím.

Autor Admin

Administrátor
#4 | Zasláno: 30 Čvc 2022 08:04  
Tom_Nec:
Děkuji za vaši rychlou reakci, divím se jen, že si nestěžoval někdo dříve, asi se hesla neřeší
Dlouhodobě by mě zajímalo, proč se tady většina lidí registruje. Registrovaných uživatelů už bude brzy 900, což není úplně málo, a přitom žádné funkce pro registrované uživatele nevyužívají (až na výjimky, kterých jsou jednotky). Založil jsem si na to anketu, ze které se ale taky patrně nic nedozvím (protože se jí tajuplní uživatelé neúčastní), takže se holt budu muset smířit s tím, že nevím všechno. Předpokládám, že půjde většinou o nějaké impulzivní chování typu "ha zdarma všechno hned co kde jakto aha tak nic", jenom mě mate ten počet lidí, kteří by na nějakou nezamýšlenou iluzi naletěli (?).

Tom_Nec:
Za mé postesknutí ohledně cen eknih se omlouvám, netušil jsem, že to bude až tak vadit.
Nevadí to, jenom to nesouvisí s půjčováním e-knih. Založil jsem na podobné (i úplně jiné) případy nové fórum a v něm nové téma.

Autor AlPa
Návštěvník
#5 | Zasláno: 5 Zář 2022 09:57  
Admin
Dobrý den. Můj problém s používáním funkcí pro registrované: Zapomněl jsem své registrační údaje. Pokud si zresetuji heslo, tak se stále nemůžu přihlásit, protože neznám použité jméno — na email přijde pouze heslo. Když si chci vytvořit novou registraci, tak to nejde z důvodu použité emailové adresy. Email jako jméno nelze použít. Asi je dlouhé.
Zdravím Aleš Pavelka

Autor Admin

Administrátor
#6 | Zasláno: 5 Zář 2022 10:26  
AlPa:
Zapomněl jsem své registrační údaje. Pokud si zresetuji heslo, tak se stále nemůžu přihlásit, protože neznám použité jméno — na email přijde pouze heslo.
Dobrý den, upravil jsem příslušnou e-mailovou šablonu, aby obsahovala i přihlašovací jméno. Zkuste to prosím znovu.

Reset hesla

Podpora uživatelů Půjčování e-knih v knihovnách / Podpora uživatelů /
 Registrace

Vaše reakce Klikněte na tuto ikonu, pokud se chcete přesunout na původní zprávu

?
Můžete použít jen přezdívku bez hesla, pokud neexistuje registrovaný člen s uvedeným jménem. Případně můžete nechat obě pole prázdná. Pokud jste registrovaný uživatel diskusního fóra, můžete se z této stránky pouze přihlásit bez zaslání příspěvku, nebo se přihlásit a současně zaslat příspěvek.

Půjčování e-knih v knihovnách Powered by PHP Forum Software miniBB ®
  ⇑